Arbete är ett hån mot friheten, så därför fortsätter jag att ha semester. Jag börjar bli lite tjatig då jag nu säger att det har varit åter en vecka med sol och åter sol. Nu börjar det rent av att knastra då man går på gräsmattan. Men det står jag ut med...

Det har varit två stora fester i sommarstugan  hos vår dotter och hennes man. De åkte ju iväg till Miami i vintras och passade då på att gifta sig. Så nu har de haft en 100 årsfest. De har varit tillsammans i 20 år och de fyller båda snart 40. I Onsdags var det släkt och stuggrannar som partajade och i Fredags alla kompisar. Två fantastiskt lyckade tillställningar.

Nu gör jag det lätt för mig och kör en liten kavalkad med bilder igen.

Här har vi då det vackra brudparet Malin och Dan.

Busungar...inte lätt att få dom att sitta still för att bli fotade.

 

Men till slut så lyckades det...

Jag ville oxå vara med och hjälpa till på Fredagens fest...så efter lite fix med tröjan så gick det bra. Men vi fick lämna festen tidigt så de vuxna kunde roa sig utan oss;)

Att alla hade skoj var det ingen tvekan om.....

  Såååå mycket mat båda dagarna....

  Men nu har vi ju inte bara festat utan även njutit av sol och bad. Som här på Hemsön vid Ångermanälvens mynning.

Där passerar många båtar upp mot Höga kusten. Denna var väl läcker?

Men nu fortsätter jag som jag har gjort hittills på semestern....Njuter och har det bra.