Har åkt dit på en tråkig förkylning som gör att jag varken känner smak eller lukt. Egentligen rätt praktiskt då jag vet hur illa det kan lukta då man gör rent i rören under tvättställen, så det var perfekt att göra det nu. Dessutom så finns det en korv på Lidl som är vit och jag inte tycker ser så aptitlig ut, men Lennart har varit sugen på att testa. Så då blev det läge att tillaga den nu i helgen. Fråga mig inte om jag tyckte den var god. 

Tänk så lämpligt att just i helgen då jag kollade på  postkodmiljonären så dök det upp en fråga om vad feromondoft är för något. Det är alltså ett ämne som tillverkas i kroppen för att påverka andra individers beteenden. Man har ju sett hur både hundar och katter luktar på varandra för att se om det är en passande partner. Så utseendet betyder egentligen ingenting utan det är vad vi luktar som är det viktiga. Hmmm....

Så hur i fridens namn kan man då veta om man har hittat rätt om man är täppt i näsan? Man kan även med att utsöndra feromoner känna av olika känslotillstånd men.....om jag nu är skitförbannad på någon och det kommer en riktig snygging och går förbi då känner ju även han av min hotfulla  lukt och det vill man ju inte. Det sägs att djur kan känna detta på flera kilometers avstånd????? Fattar ni vad pinsamt att mina kolleger på badis kan känna lukten av mig fast jag inte ens är där. 

Men nu är det ju så att jag såg att det finns feromonparfym  att köpa på nätet så det är bara att öppna Visa kortet för internetköp och beställa hem. Vore nästan roligt att testa den parfym som är ämnat för herrar för att se om det börjar springa en massa fruntimmer efter en....

 Nog om detta. Nu får ni hålla tummarna för mig då jag ska till mammograficentret i morrn för en koll igen. Det är nu tre år sedan jag fick mitt cancerbesked så i två år till kommer de att ha stenkoll på mig. Känns bra. Men lova att ni oxå har en kläm dag då och då. 

                                         

Bild lånat från nätet.