Ja,ja..... jag ska fortsätta riva tapeter. Jag har inte kommit längre än så i mitt projekt tapetsering. Men då jag har jobbat hela helgen och detta är min första lediga dag på en vecka så då går det inte så fort. Men det går rätt så bra. Jag trodde att jag skulle få ont i alla ben i kroppen av allt klättrande osv, men vet ni vad? Jag har fått ont i käften istället. Fattar inte varför jag arbetar med tungan. Ni vet look-a-like Janne Schaffer. Gör alltid så då jag koncentrerar mig. Men jag har i alla fall inte den hängande utanför mun. Men det kommer att bli såååå ljust och fint. Dessutom har vi köpt nya möbler så det blir ett helt nytt rum.

Nu nåt som jag blir lite irriterad på. Det är tjatet om Junsele vargen ska få leva eller ej. Det är den där vargtiken som nu har rivit 26 renar. VA?????? Vet ni att bara på de sista månaderna så körde tågen på 200 renar. Ska vi kanske skjuta SJ? Under 2000 talet så blev 11.000 renar på körda. Nu vill ju inte jag ha en varg in på knutarna, men denna varg är ju inget hot mot människan om jag har förstått det rätt. Bara mot människans plånbok. Men Herregud låt stackarn få leva. Hon kan ju inte veta att hon bara får äta rådjur eller älg och inte renar. Nån borde kanske tala om för henne att rådjursadel är då bra mycket godare än ren. Kan det vara så att Sj betalar för varje påkörd ren? Och om vargen tar sig ett skrovmål så får ägaren ingen ersättning. Det har väl alltid funnits rovdjur.... Men jag tänker kanske lite fel, så förlåt alla renägare men om vi skulle ta och döpa stackarn till Vanja så kanske det blir lite jobbigare att vara den som skjuter henne.

 Gissa om snön får styrk idag. Oj vad det tinar. Men tyvärr jag tänker fortsätta med mitt höjdar jobb, så det blir ingen sol för min del. Men ni som är ute idag se uppåt. Det finns de som eldar åt kråkorna och då blir det nå djävulskt med istappar. Inte skönt att få såna i skallen.