Vet inte om jag har skrivit att jag måste ha en sport BH på mig dygnet runt i 7 veckor sen bara på dagen. Nu kommer gnället: JAG TYCKER DET ÄR SKITÄCKLIGT ATT SOVA MED DENNA BH. Det är ju rätt mycket tyg och den sitter så hårt, sen har jag som ett spännband över bysten som ska hålla allt på plats. Förstår att det är viktigt att jag har den,  men nu knäpps den ju bak på ryggen på två ställen så jag måste ju alltid ha hjälp då jag duschar. Skönt nu fick jag det sagt. Det är lite vitsen med min blogg att jag ska få skriva ner sånt som jag inte går omkring och klagar på här hemma. 

Har ni också en speciell plats vid ert bord som ni alltid sitter vid? Jag tror att de flesta har det. Både hemma och på jobbet. Men jag sitter på den ena sidan vid frukost och den andra vid middan. Vet inte varför, men det har blivit så. Likaså nere på jobbet (jag skriver nere för jag bor uppe på ett berg) Hela dan kan ju bli förstörd om nån annan sätter sig på fel plats. Likaså vid personalmötena. Där sitter vi precis som i skolan då man hade en speciell bänk. Ja, det är kanske det som sitter kvar. Sviter från skoltiden.

En sista fundering. Har ni tänkt på att de människor som sköter om sin gräsmatta på sommaren är lika noga med att skotta och hålla sin gård fri från snö. Men de som inte är intresserad av gräsklippning bryr sig inte heller om att hålla snöfritt. (Bara en liten onödig iakttagelse).

Idag blir det tårta, Lennart fyller år. Ha en fin dag ♥