Jag älskar verkligen fåglar. Men nu har jag gjort slut med några. Det är de där jäklarna som kastar skit på mina fönster. Skulle vara kul att få se hur de bär sig åt. Så i morse blev det till att börja putsa fönster. Och det vet man väl att inte räcker det med det. Nähä, då upptäcker man att blommorna behöver lite omvårdnad oxå. Sen kanske man skulle ta och byta gardiner när man ändå håller på.  Och hur skräpigt blir det inte på golven efter att man plockat bort döda blad. Så fram med skurhinken. Så det var den förmiddan. Sen bar det av ner till mitt älskade badis.

Måste erkänna nåt jag gjorde i går. Min cykel hade blåst omkull då jag skulle cykla hem. Den stod parkerad vid en ny planterad rabatt. Men jag kan ju inte rå för att cykeln ramlade precis dit med cykelkorg och allt. Ja det var cykelkorgens fel. Då jag ska räta upp cykeln så ser jag att korgen är full av jord och nya plantor, och i rabatten ett stort hål. Oj, måtte ingen se detta. De kan ju tro att jag tänkte sno blommorna.

På tal om blommor. Nu blommar Häggen, underbart. Vilken doft. Bara det inte blir såna där äckliga larver på dem som vi hade några år på raken. Det fanns inte ett blad kvar. Det hängde stora klasar med larver på träden. Fy vad äckligt.

Nä nu ska jag ta och pinka och sen lägga mig. För i morrn då blir det en rilktigt lång dag 8.30 till 21.30 På förmiddan ska jag på en utbildning. Jätte roligt ska det bli. Den handlar om Beteendemönster och konsekvenser vid oro, frustation och aggresivitet. Kroppsspråk, revir, matchning. Placering i rummet. Att bistå. Kommunikation och förhållningssätt. Tanken och talet. M.M. Sen ner till simhallen och alla goa människor där.

                             Så nu blir det natti,natti.