Dax för att skriva av sig lite igen då. Ska då börja med en sak som stör mig  och det är när man har köpt en rätt så dyr ansiktskräm tex och den ligger i en glasflaska. Man får ju inte ur sista droppen. Man kan ju inte vrida ur den.(har verkligen försökt) Förmodligen är det väl för att glasflaskor är vänliga för vår miljö, men det kostar nog en hel dela att tillverka alla dessa fantastiskt vackra små flaskor som vi sen i allafall kastar. Ingen pant på dem inte.  Så jag brukar pillra så gott det går med en pensel. Man är ju liksom lite ekonomisk (ibland). Om nån tänker att om du nu har råd att köpa just den flaskan så kan du nog avvara några droppar, så vill jag bara tala om att vår bil är bra mycket dyrare i drift än vad jag är......De som har tillverkat Kalles och tankrämstuberna är ju lite mer smart tycker jag. Där kan man ju klämma och pressa ut allt.

Trodde jag var smart som köpte hyacinter i god tid för att de skulle slå ut och sprida en härlig doft till Advent. Ibland har man lite otur då  man tänker. Får nu köpa nya, för de blommar förfullt redan. Så alla ni som är allergiska får ta fikat ute på altan om ni hälsar på hos oss. Ska passa på att ta en tur till skogen och plocka lite mossa och ris idag då det är så fint väder. Men det blir storstövlarna på för det är som att gå på en vattensäng därute i naturen efter allt regn.

Att skratta är ju skitviktigt tycker jag. Hittade dessa kloka ord i går. Men först en lite fräckis.

Ett förväntansfullt sorl spred sig i nunnornas matsal när abedissan förkunnade att de skulle få banan till efterrätt, men det dog snabbt ut när hon tillade: "mosad".

HUMOR och dess läkande krafter har det talats mycket om på sistone och forskarna kommer fram till fler och fler bevis på dess hälsosamma effekt. Ett hjärtligt skratt har många goda effekter förutom att man har roligt! Det leder till avspänning, förebygger stress, är bra för immunförsvaret och hjärnkontoret. Blodcirkulationen ökar, blodtrycket sjunker, andningen påverkas så att vi får mer syre och hjärnans produktion av ”lycko- och smärtlindringshormonet” endorfiner ökar. Det är som motion för kroppen, ger inre massage, vi mår bättre, får bättre relationer och självkänsla. Det finns till och med de som har skrattat sig friska från allvarliga sjukdomar. Lyckan kommer till den som skrattar – säger ett japanskt ordspråk. Är du ute efter en doktor - så är en bra läkare en rolig läkare……… Det är också viktigt att kunna skratta åt sig själv och inte ta sig själv med för stort allvar – vi får le åt vår ofullkomlighet. Ha dina humorglasögon på dig så hittar du många lustiga situationer att skratta åt i vardagen!

Om du inte har något att skratta åt för tillfället kan du ta en penna mellan tänderna utan att läpparna vidrör pennan och känna att du aktiverar samma muskler vid munnen som vid ett skratt – det kan också göra nytta. Det finns skrattklubbar utvecklade efter en indisk läkare Dr Madan Katarias modell även i Sverige som kallas för ”Skratta utan anledning”.