Vi måste göra en del svåra val i livet. Jag har ett (litet) varje jul. Ni vet det där att ska jag ta Aftonbladet eller Expressen? Men nu handlar det om ALLADIN chokladask. Ska man ta den eller Paradis asken? Jag brukar ta båda. Men nu ser jag ju att det finns en till med Alladin mörkchoklad. I reklamen står det "hitta din favorit" Ja men då man gillar allt vad choklad heter, då är valet svårt. Så i år blir det tre  Marabou chokladaskar hos oss.

Men fortsätter snön att vräka ner så här så gör det ju inte så mycket, för snart har man väl skottat bort de nya volangerna som lägger sig runt midjan. Var nyss ut och skottade IGEN. Då kom jag på att varför inte ta fram vatten slangen med varmvatten och spruta hela infarten. Eller värmeslingor. Eller låt skiten ligga kvar, det är ju snart midsommar i allafall.

Kommer ni ihåg mannen som ville ha hjälp med dragkedjan som jag skrev om tidigare. Jag var ju lite orolig över att han inte skulle våga sig tillbaks till badis efter min tabbe. Men han kom in förra veckan och ville presentera sin fru. Hmmm....undra just vad han tänker om mig.

Sonen fick så småningom sin flygbiljett, så i natt kom han till Arlanda. Men sen var det stopp. Inga flyg eller tåg till Härnösand. Så han tog en hyrbil och bilade hem. Så gissa om det var en lycklig Emelie som vaknade bredvid mig i morse. Så nu är det ett hus mindre att skotta. Ni tror kanske att L. är en lat skit som inte hjälper till. Men då han är fastighetsskötare så har han snö jour och måste jobba över och även helger.

Nu vill jag att ni alla ska ha en så skön och mysig helg som det bara går. Drick glögg och tänd massor av ljus både ute och inne. Själv ska jag ner och köpa Rod Stewarts julskiva. Gillar att ha lite lugn julmusik då jag julstökar. Jag blir rent av stressad av en del tjoflöjt jullåtar.