Nu ska ni få höra nåt skit äckligt. Vi har fjärrvärme som värmer vårt hus, har tyckt att det har varit så bra. Men så fick jag idag höra att hästar som slaktas på grund av ålderdom eldar de upp i fjärrvärmecentralen. Nä fy, nu blir det solfångare på vårt tak tror jag. Men....då krävs det ju lite sol.

Idag ger jag faktiskt vädergudarna åtta solar av tio möjliga. Så det blev alltså till att packa ryggan idag igen. Vi begav oss till Solumshamn, lagomt långt ifall att.... Men som vanligt händer det ju nåt spännande då vi gör utflykter L. och jag. Kolla här nere så får ni se.

Jag blev lite less på att bara sitta still i solen så jag beslöt mig för att gå ner och känna på vattnet. Men vad snubblar jag över???? Vafan en fot som drivit i land!!!!!

Just då hörde jag ett väldans plask och såg nåt vitt skymta vid vatten brynet. EN VIT HAJ! Han har kommit hit till Solumshamn.


Jag satte mig på en sten och ropade och viftade för att få uppmärksamhet.Vad fan är L. Hör han inte att jag är i nöd. Nä knappast då han ligger och lyssnar på AC/DC och dricker Vira Blåtira.


Det kommer en båt, hoppas de hör mig. Nä då, de vinkar bara tillbaks. Tror de att jag sitter där på en sten och vinkar bara för att det är roligt.


Nu måste jag tänka logiskt. Vapen, jag måste beväpna mig. Tar en sten och siktar mot Hajen.


Jaaaa jag prickade den. Men.... vad är detta? det var ju bara en strömming. Fy vad skämmit. Men då jag är född smart så kom jag på nåt. Jag säljer den till Semper så kan de göra barnmat av den.Ja så blev det. Så nu har min strömming blivit den allra lyxigaste Norrländska delikatess för barn. Jag tror att den kommer att serveras även på äldreboenden.


Nu tror ni väl att äventyret är slut. Det trodde jag med. Så jag skulle avsluta det hela med att ta en bild av vårt fika. Och vad händer då??? Jo, en mås djävul tar min bulle. Men jag fick med bullen på en bild innan den blev mås mat.