Tänk er en stig som några människor en gång  i tiden har trampat upp för att ta sig fram till havet och stranden. Den går runt stenar och över stockar i en slingrande stig i en stor vacker skog. Sen kom man på att det vore inte dumt om man breddade stigen så det gick att köra med häst och vagn. Idag så tar man sig även fram  med bil men på samma slingrande väg. Man går sen en liten smal, smal knappt synlig stig in i snårskogen och med högt gräs innan man så kommer fram och  ser denna häftiga vy. Man håller nästan andan för det är så vackert. Vi tar fram våra brassestolar och sätter oss och njuter av lugnet. Det är sååå tyst så vi hamnar som i koma.....Huvudet är tömt på alla måsten.....  jag bara är... här och nu....Men så plötsligt hör vi ett fruktansvärt ljud som väcker upp oss från vår dvala....GLASSBILEN....Hur i helvete har han hittat hit??? Ni vet den där fruktansvärda låten "nu lurar vi  barn, nu lurar vi lurar barn la, la, la la, la, laaaa....."

               

Nu har jag ju inte bara badat på min semester utan även sett till så att det kommer in lite pengar. Jag var på bilbingo i Onsdags. Det var jag och vår dotter Malin och barnbarnen som åkte iväg och spelade. Tyvärr så köpte vi för många spel brickor så hjärnan fick gå på högvarv, hann knappt med att pricka av då siffror ropades ut i en jäkla hastighet. Men vi fick i allafall TUTA för Malin vann 500:- och då vi hade bestämt oss för att dela så gick jag ju inte back.   

        

Avslutningsvis så blev det allsång på Murbergets friluftsmuseum i går kväll. Det var Tommy Nilsson som var gästartist. Han sjöng alla de låtar som man förknippar med honom som "öppna din dörr" m.m. Då jag satt lite långt ifrån för att få en bra bild så bad jag barnbarnet Linnea att ta min telefon och gå lite närmare för att fota. Glatt sprang hon och hennes två kompisar iväg. Då jag sen kollar vad det blev för bild så hade de ju självklart tagit en selfies och Tommy fick bara vara med på ett hörn.

              

 Men idag blir det ingen strand utan vi ska skutta runt lite på klipporna här på ön och spana om vi hittar når kul. Sen i kväll blir det Plura och Eldkvarn nere på stadsfesten som jag inte vill missa och Lennart ser fram emot The Poodles.

Som ni ser så njuter vi av semestern här hemma denna vecka men vi kommer snart att åka lite söderut med bobilen för vi har ju 2 veckor kvar. Kram på er alla som orkar läsa allt jag pladdrar om och fortsätt att ha det bra så här mitt i sommaren.