Trodde att jag skulle få sova i gästrummet i natt med tanke på min dåliga andedräkt. Men han är snäll L. jag fick sova i min egen säng. Vi hade en toppen trevlig surströmmingsfest igår. Tack snälla May-Britt och ni underbara tjejer från badis. Jag bara älskar er och er humor. Synd bara att tiden går så fort då man har roligt.

Funderar på om vi ska ta och skicka notan till Annie Lööf. Nu var det ju ingen glamourfest förstås, dessutom glömde vi be nån kändis komma och underhålla oss. Vem skulle vi ha valt? Nu var det ju Lena Philipsson som underhöll på hennes fest. Det värsta var ju att Annie sa att hon inte tyckte att Lena PH hade varit så bra???? Så det var ju tur vi inte bjöd in henne. Men vi borde ju ha lärt oss genom åren hur man gör för att slippa öppna plånboken själv. Blir man sugen på en toblerone så är det väl bara att ta företagskortet och betala tex. Men man kanske skulle ta och hitta på nåt jävulskap då man börjar bli less på jobbet. Då får man kanske en 90 000 i månaden för att de ska bli av med en. Ja tack, jag tar gärna lite dåligt rykte om jag får de pengarna.

Vad är egentligen skillnad mellan etik och moral? Jag tror att Etik är= teori eller en tanke. Moral = Praktik eller en handling. Eller är det samma sak. Har för mig att ordet Etik är från grekiskan och Moral från latin. Nån som har ett bra svar?

Nä nu ska jag ta och gruggla mun med uppfräschande munvatten så jag kan ta emot alla goa kunder nere på badis. Men vi kommer att sitta med schema mest hela dan. Vi måste ta och ändra om lite då vi kommer att ha fler aktiviteter i höst. Så då är det ingen höjdare att vara själv på kvällarna. Får väl se hur vi får till det. Ha en bra lill lördag alla.

Ibland räcker det bara med en kram.

                   Kramas mer!!