Gissa om jag somnade ovaggad då jag kom hem från relaxen i går kväll. Glöggen hoppade jag över då jag insåg att man inte blir så sugen att dricka det som är varmt då man är där. Men testade årets glögg innan jag gav mig iväg och ger den fyra tomtar av fem. Tror att den skulle vara god även kall. Man får ju gissa smaken själv i år. Men trots livlig fantasi så kan jag inte identifiera vad den smakar, för utom .....ja glögg.

Det händer ibland att jag sover så hårt och förmodligen inte vänder mig en enda gång på hela natten, och då jag vaknar så är min ena arm helt lealös. Det är skitläskigt då man inte ens kan slå av klockradion utan man daskar till nån bok eller lampan på sängbordet istället, därför att armen inte lyder. Jag lovar att man vaknar av den smällen då boken eller lampan flyger in i väggen. Nu kan man ju undra varför klockskrället var ställt på ringning en Lördag. Men vad spelar det för roll då jag tänker tillbaks på hur roligt vi hade kvällen innan.

Hade önskat att nån hade filmat oss i går kväll då vi var nere i stora bassängen och dansade vattenbalett. Jag säger bara: Esther Williams släng dig i väggen. Vi tränade in ett program som vi sen visade upp för en av tjejerna som fick vara domare. Tårarna rann på hennes kinder så rörd var hon av vår fantastiska balett. Eller var det inte glädjetårar?.....Vi skrattade så magmusklerna fick sig en ordentlig omgång, och skrattrynkorna blev nog lite djupare. Hur många poäng vi fick? Nä, nu ska vi ta och prata om nåt annat..

Eller förresten jag ska ta och gå ut i solen. Det är ju sjukt vilken fin Lördag vi har. Hoppas att alla som är lediga kan få vara ute och hämta energi idag. NJUT.