I går var vi på bio och såg - en underbar jävla jul- Jag hade inte läst tidningarnas recensioner innan då jag blir så lätt påverkad av vad de skriver. Visste bara att filmen blivit en succé och vad den handlade om.  Det är inte ofta som biosalongen är fullsatt, men det var den i går. Vi fick verkligen skratta även om det ibland kändes lite fel för det finns ju trots allt lite allvar bakom det hela. Stundvis kändes det tyvärr som att Helena Bergström hade blivit lite inspirerad av -tomten är far till alla barnen-. Men se den!!!! Maria Lundqvist, Robert Gustafsson, Helena Bergström och Inga Landgren m.fl  får 8 av 10 julstjärnor av mig.

På tal om att bli påverkad så tänkte jag på en sak i morse då jag duschade. Vem har bestämt att vissa dofter är manliga och andra kvinnliga. Nu stod jag där med ett nytt balsam som luktar herre.....Det stod ingenting om att det var för just män men lika förbannat så tycker jag att jag luktar som en kar. Köpte även en hårspray som jag bara inte klarar av att använda för vem vill gå runt och lukta som en stilig herre ? Jag vill ju lukta kvinna....hur nu de luktar???? Nån hart ju tydligen bestämt att vi kvinnor ska lukta blommor och grönsaker medan männen ska lukta alkohol, cigarrer eller kåda.....Tro nu inte att Lennart går runt och luktar alkoholiserad julgran....nä han luktar såååå gott.

Fick lite julkänsla efter att ha sett filmen i går så nu ska jag göra en störtdykning bland våra Adventssaker, för de behöver ses över innan nästa helg. Sen blir det badis......

Snipp, snapp snut så var sagan slut.... Tro inte att Maria Lundqvist och Robert Gustafsson var så här gulliga med varandra hela tiden.......

Foto: Peter Mokrosinski