Nu vet jag att tvestjärtar kan nypas ordentligt. Varje morgon skakar jag tidningen ordentligt innan jag tar in den för att det inte ska följa med nån otäcking. Men i morse så missade jag nog en rackare, för alldeles nyss så känner jag hur nån nyper mig på vaden. En tvestjärt! Den försökte snabbt rymma iväg, men de är ju inte så snabba som tur är, för den var på väg upp mot knäskålen med sikte ännu högre upp. Huga!

Ibland (eller rätt så ofta) så kan jag bli så otroligt sugen på nåt sött. Som igår då jag kom hem och bara måste få en liten socker kick. Det fick bli några Finska lakrits som Emelie hade glömt kvar. Vips så var jag på G igen. Så då passade jag  på att slänga mig upp på cykeln för att besöka Willys. De kan ju börja efterlysa mig om jag inte dyker upp. För jag är så dålig på att planera mina inköp, så de får väldigt ofta besök. Nog för att jag är stammis, men nog såg personalen ovanligt glad ut då de såg mig. Dessutom så tyckte jag att det var väldigt många kunder som oxå såg så glad ut då de såg badtanten. Ja, ja jag kände ju mig så pigg och log med hela ansiktet så det var väl inte så konstigt om det smittade av sig. Men.......då jag kommer fram till disken med olika pålägg och ser en skymt av mig själv i en av speglarna bakom salamin så får jag en chock. Det är ju inte jag utan RULLE.!!!!!

                         

Tittar en gång till och ser att Rulle är blondin. Då förstår jag... JAG HAR TAPPAT EN TAND. Jäkla skit!!! Ser hur bank kontot töms och min tandläkare ler så stort att jag får lust att kasta en tegelsten på henne.

 Jag tar fingret för att känna hur det känns i ett hål där en tand en gång satt. Men vad nu??? Det är inget hål....utan bara lite Finsk lakrits.

Så nu känner jag mig nästan nyrik. Dessutom så fick Willys sälja ett par nya tandborstar.

Visst är det märkligt att människorna visar varandra tänderna som bevis på vänskap.