Jag vill ju behålla solbrännan som jag fick på vår resa så länge som möjligt, men tyvärr så är den ju en färskvara. Så nu gäller det att på ett bra och säkert sätt underhålla och försöka hålla färgen.  Snart så kan man ju sätta sig efter husväggen och låta den riktiga solen få göra jobbet. Men varje vår då man blir så glad över att se en stor sol på väderkartan så ser man samtidigt stora rubriker: Ozonhålet är extra tunt just nu, har aldrig varit tunnare så var försiktig  med solandet. Lite rädd blir man ju så då får man försöka komma på ett annat sätt att få känna sig lite vårfräsch.

Jag har köpt hem några flaskor morotsjuice, så i helgen har jag suttit och smuttat på en orangefärgat dryck i vinglaset istället för ett vackert rött. Det är inget billigt alternativ till vinet utan  jäkligt dyrt. Dessutom så får man va lite försiktig med denna ekologiskt ädla dryck för risken är att folk kommer  tro att man har fått fel på levern trots att man inte har fått i sig nån alkohol,  man får ju samma färg i trynet som morötterna. Men det finns ju fler sätt att få färg....

Har en tub med brun utan sol liggandes i en låda, så i morse letade jag fram den. Lätt som en plätt så smörjde jag in de delar av kroppen som jag kommer att blotta. Magen har jag inte tänkt visa upp för nån så den fick inte nån smörjelse. Men jag har en ful ovana och det är att torka av händerna på just magen. Så vad tror ni jag gör? Ja just det....nu har jag två händer på var sida av magen. Måste säga att det ser rätt så häftigt ut, dessutom ett billigt och bra alternativ istället för en riktig tatuering. Men jag kommer nog inte att duscha i en offentlig dusch på ett bra tag. 

På tal om dusch.......jag stinker......luktar som en Kamel.......måste ta och kolla på bäst före datum på den där tuben. Jäklar...... Nu blir det till att sätta fart har ju personalmöte kl 10.00 sen blir jag kvar på badis till 21.00. Bara gilla läget.

         Ni kommer väl ihåg att jag verkligen försökte ta med mig solen hem.

                      

             Om du går upp tidigt tre mornar, har du vunnit en hel dag.