Vi har ju många skolklasser med sina lärare hos oss på badis. De flesta är ju jättefina lärare och förebilder för barnen. För visst är det så att läraren har en stor betydelse i barnens fortsatta liv. Jag tänker tillbaks mina egna lärare. Det jag fick ris eller ros för minns jag fortfarande. Hade en lärare som peppade mig och tyckte att jag skulle skriva. Det har jag verkligen tagit åt mig. En annan sa att jag var urdålig på Engelska uttal. Så jag har skitdåligt självförtroende fortfarande då det gäller att prata Engelska. Jag fick höra att jag inte kan skriva femmor. Gissa om jag försöker skärpa mig fortfarande då jag ska skriva en femma. Jag tycker nog att lärarna hade lättare för att ge kritik än beröm. Hoppas att det är bättre idag. Sen skulle vi alltid bestraffas på nåt sätt. Tvätta mun med tvål t.ex. En lärare rev ur alla bladen i skrivboken om man skrev fult. Och det ska jag säga att jag gjorde jämt. Likaså idag. Jag har inte utvecklas ett skit sen jag gick i trean, har samma handstil även idag. Tacka vet jag datorer. 

Vi skall strax åka upp till kyrkogården och göra lite fint. jag tycker att det är en speciell känsla att gå på en kyrkogård. Har lite svårt för att prata högt. Känns som att jag inte vill störa på nåt sätt. Men visst är det trevligt att man har slutat att ha ett kors på alla dödsannonser. Nu är det många som istället har en figur som symboliserar den döde. Det tycker jag är så fint. Själv skulle jag nog vilja ha en svala tror jag.

På tal om svalor så brukar jag och en vän tävla om vem som ser den första svalan. Hon vinner alltid. Så även i år. Spanar verkligen, men inte lyckas ännu. Men då jag ser den, då är det sommar. Älskar verlkligen svalan.

I morrn är jag ledig. Så jag har liksom Fredag idag, då jag nu kört mina fem dar på badis. Brukar alltid säga att då jag är ledig då ska jag ta itu med än det ena och än det andra. Men så kommer den där lediga dan, och då rinner allt bara av mig. Förmodligen blir det så i morrn oxå.

 Det enda jag har emot den svenska sommaren är att den infaller så sällan.