Nu gör jag nåt som jag egentligen tycker är fel, jag sitter ute och skriver på paddan. Men då jag snart börjar jobba och ska så göra hela helgen och solen värmer så skönt och jag kom att tänka på en speciell kille i min klass då jag läste Bosse Lidens blogginlägg om roliga timmen så är det väl okej. (vilken lång mening)

Den här dagen hade vi naturkunskap och vår klasskamrat K. som var en sån otrolig djurvän hade en liten överraskning med sig. Ett litet fint djur....... Fladdermus......Nu var denna Fladdermus inte riktigt mogen för att börja skolan så den gjorde allt för att hitta en flykt väg ut från klassrummet. Om vi tjejer var rädda och skrek då vi såg möss tidigare så var det inget mot det ljud vi nu gav ifrån oss. Fladdermusen gjorde den ena loopen efter den andra över våra huvuden och lämnade små svart prickar efter sig på våra bänkar.. Vår lärare var högröd i ansiktet och sa med bestämd röst: Nu tar du genast bort detta djur. K. tog tidningen som han hade förvarat Fladdermusen i och gick lugnt fram till fönstret där den stackaren krampaktigt höll sig fast i gardinen. Sen blev det ett konstigt lugn i klassrummet, det enda som hördes var hjärtslagen från oss och förmodligen från den lila Fladdermusen som nu låg i K.s ryggsäck så tryggt.

Vår vän K. var en så otrolig djurvän så han ville inte äta Hallon för risken att han då dödade en larver var för stor. Vi fick passa oss så vi inte klev på en myra med vilje för då jäklar.... Nu fanns det en stor myrstack bakom cykel skjulet så det var till att se upp.

Jag är så tacksam för att K. lärde mig att även små varelserna har både hjärta och hjärna  även Mygg!!!!!  Men tyvärr så blev jag skitsur i morse då jag tittade till mitt nya jordgubbsland och det luktar kattskit. Nu ligger grannens katt "Curry" risigt till. Vad hade K. gjort om det var hans jordgubbar?

Jamen nu har jag fått både sol på näsan och ett nytt blogginlägg fixat samtidigt som jag dricker kaffe och lyssnar på alla pigga och glada fåglar, det är väl skickligt.

Njut av helgen ni som är lediga. Kramen

                           Men jag älskar denna busig Curry ändå