Tjo flöjt vilken bra helg det har varit. Först i Fredags så åt mina bröstsystrar och jag after work sen blev det relaxen. Mycket skratt men även en del allvar. Vi har ju alla varit med om nåt som har varit väldigt jobbigt. En hel lyckad kväll. Sen på Lördag stod vi på torget och sålde olika rosa prylar, vi informerade även om hur viktigt det är med att kolla sina bröst m.m, vi hade fejk bröst där det ena hade en knöl och en utan. Man kunde klämma på dem så man vet hur det kan kännas. Nu är ju oftast ingen knöl den andra lik. Men på ett ungefär. Vi fick i allafall sälja massor. Nästan alla känner ju nån som har haft eller är drabbad av cancer. Så folk har ställt upp helt otroligt och sponsrat eller lånat ut sånt vi har behövt inför denna helg.

 Vi avslutade  det hela med ljusmanifestation i går kväll på torget.  En av mina bröstsystrar höll tal och två duktiga ungdomar sjöng.  Man kunde köpa marschaller för en tjuga som vi sen ställde ut så det bildades ett rosa band. Helt magiskt.

Men nu får det bli till att vila foten. Även om det känns mycket bättre så har den väldigt konstig färg och är bra mycket större än tidigare. Vill dessutom passa på att umgås med mina barn och barn som har varit här hemma i helgen och snart vänder söderut.

 På tal om större. I går kväll fick jag plocka fram vinterjackan då det var rätt kallt att stå ute. Men vad har hänt????? Jo jag har fått garderobs virus. Det där hemska viruset som sprider sig så in i nordens snabbt och krymper alla kläder. Min jacka är för liten!!!! Så nu blir det till att invenstera i en ny. Jag köpte ju denna i fjol. Även mina jeans är drabbade. Jäkla skit. I morse så var det lite vitt här och där. Kung Bore hade varit och hälsat på en sväng i natt. FY! Nu klickar jag på ogilla knappen.   

 Kolla här vad som händer om man inte klär sig varmt.

1. Om du går ut på vintern utan mössa, blir du troligtvis förkyld.
2. Blir du förkyld blir du hes.
3. Blir du hes, måste du viska.
4. Den som viskar han ljuger.
5. Ljuger man åker man i fängelse.
6. Åker du i fängelse börjar du troligtvis knarka.
7. Knarkar du så dör du.

Vi myser i en av poolerna.

Här är marschallerna tända i form av ett rosa band.