Tror att jag ska ge lite extra simundervisning här hemma på vår gräsmatta. Eller kanske plantera in lite ädelfisk. Risodling vore kanske nåt. Det är ju sjukt vad det regnar. Vi har plötsligt en liten insjö utanför vårt hus. Nä nu vet jag: ska sätta dit en eka och anordna små romantiska båtturer i ett skönt strilande vinter regn. Några ankor kan få simma runt medans  Lennart spelar nåt vackert på sin luftgitarr.  Jag bjuder på nåt varmt att dricka ute på vår altan efter att man har rott några varv runt syrenbusken. Har ju några flaskor med glögg kvar som jag då blir av med.

                                          

Kom att tänka på nåt jag hört. Att det finns de som är avundsjuk på Abborren därför att han kan dricka när han vill. Hmm.....

För första gången så har jag dansat ut Julen före trettondagshelgen. Om det tar en halv dag att plocka fram allt julpynt. Så tar det nästan två dar att återställa allt igen. Men nu är det gjort, och jag tycker att det ser så rent och fräscht ut. Ett ypperligt tillfälle att byta till nya gardiner och låta blommorna byta plats med varandra. Dessutom låta en lampa som alltid stått på samma ställe få åka i golvet. OJ!!!..... Så nu blir det en liten ny lampa ;)

Hoppas att ni alla är torra om fötterna och har det bra trots detta tråkiga väder. Men alla moln ger inte regn, som tur är.

Kram på er.