I dag ska jag helga vilodagen. Har  varit lite mycket veckan som har varit. Men inte bara jobb utan jag har gjort annat oxå. Först Tankens dag med jätte intressanta föreläsningar. Låter kanske lite flummigt, men jag tycker att det är så spännande detta med hur vi använder och kan använda vår hjärna. Det handlade mycket om mental träning. Självbildsträning som ökar självförtroendet, självkänsla, självrerspekt och tillit. Finns en professor i psykologi som heter Lars-Eric Unestål som tränar framförallt elit idrottsmän i hur man kan bli en duktig idrottsman/kvinna genom att träna utan att anstränga kroppen. Man tränar med bilder ihjärnan.

Vi tänker 65.000 tankar om dagen av det är 95% upprepningar. Och tyvärr de flesta negativa tankar. Men vi är inte medveten om alla dessa tankar. Negativa och tunga tankar är inte roligt, och omgivningen känner av detta i vårt kroppspråk och attityd. Det är det vi ofta kallar Aura eller energier. Skulle kunna surra hur mycket som hellst om detta men det ska jag inte. Men en klok man sa "att må dåligt är en bra början" Ligger nåt i det.

Ja sen var det Fredags mys med brudarna. Vi har ju bara så trevligt tillsammans. Men då det var Fredag och jag hade jobbat sen 5.45 så var jag rätt trött och dessutom lite vin därtill då blir det lätt lite fnittrigt. Så när det var dax att ta taxi hem och jag skulle klä på mig så kom värsta skratt attacken. Egentligen inte ett dugg roligt men då jag tog på mig mina "fula" randiga strumpor så fick jag en bild av katten Findus, ni vet Pettsons katt. Kunde bara inte sluta skratta, så då jag satte mig i Taxin så fick jag be om ursäkt till chaffisen. Så härligt att se att ni har haft roligt svarade han, men kan du inte dela med dig av vad det är som är så kul. Ja vad skulle jag säga???? Jag tycker att jag ser ut som katten Findus. Det var som att trycka på en knapp. Han exploderade av skratt. Så det blev en taxiresa som gav mina magmuskler  en omgång. (tur att han oxå var lättroad)

 I går var jag på manifestation för vi vill ha vårt Mittuniverisitet kvar i Härnösand. De hotar att flytta det till Sundsvall. Jag har mycket som jag skulle vilja skriva av mig om här om det, men får bli en anna gång. Men vi var 2.500 som samlades i vårt fina bibliotek för att visa vår ilska och besvikelse. http://allehanda.se/start/harnosand/1.4928654-mittuniversitetet-kan-forsvinna-fran-harnosand

På eftermiddan blev det tårta hos min fina stora syster som fyllde år. Och kvällen avslutades med Tacos tillsammans med sonen och vårt underbara barnbarn Emelie. Tänker inte nämna nåt om melodifestivalen trots att vi såg på det. 

Och idag tänker jag bara vara.

            LYCKA ÄR INTE  ETT TILLSTÅND

 

                   UTAN ETT VAL