Har tillbringat helgen i vaickra Norrfällsviken i Nordingrå. Vi åkte upp tidigt på Fredagseftermiddagen med husbilen för att vi tänkte käka middag där. Men det bidde ingen middag....Då jag dukat  och allt var framme på bordet så händer det som inte får hända. Lennart snubblar och ramlar över hela härligheten. Snopet ....plötsligt så har jag bjudit hela skogens småkryp på en trevlig fredagskväll med både mat och vin. Man säger att spisat bröd är snart glömt..... men om man gör nåt annorlunda av middan så glömmer man den inte. Så stoppa fötterna i ett par för små foppatofflor och se till att du har dukat bordet bredvid rötterna från en stor Tall. Sen är det bara att titta åt ett annat håll då du närmar dig maten och så vips har man fixat en oförglömlig middag.  

Om jag sa nåt?.....Joo.....Nu får det bli makaroner och vaniljsås till middag....Då jag såg paniken i Lennarts ögon så ångrade jag mig snabbt och det fick bli en kebabtallrik i Restaurangen i  närheten av campingen istället. Så vi gick och lade oss mätta och belåtna precis som ett gäng med Skator gjorde. Jag bjuder så gärna dem på mat.... men varför kan de inte hålla igen käften då de äter. Har de aldrig hört att maten tystar mun? 

Men nu är vi hemma igen och jag har rosor på kinden och solsken i blick, för vilket kanonväder det blev. Och jag är nu taggad för en ny vecka på simhallen där vi faktiskt övergår till vintertid i morgon. Konstigt.... är det inte nu sommaren börjar?

                        Vackra Norrfällsviken