I morrn kommer Kung Carl Gustaf och Silvia till stan. Inte för att jag är så intresserad, men det är ju ändå en ganska rolig händelse. Kommer ihåg då Härnösand fyllde 400 år och de var inbjudna. Oj, vad snopen jag blev då jag såg Kung Carl Gustaf, han var väl den minsta lilla gubbe jag sett.Trodde väl aldrig att han var så kort i rocken. Silvia var ju hur vacker som helst på den tiden. Men visst är det ofta så att då man ser en kändis i verkligheten så tycker man att de är mindre än vad de är då man ser dem på TV. Det beror väl på att de fyller ju ut nästan hela TV rutan och då upplevs som större.

Jag är iallafall glad att jag slipper vara en offentlig person idag, eller just nu iallafall. Hade ni sett mig nu så hade ni nog trott att ni fått virus i datorn. Håret står åt alla håll och mascaran är mer under ögonen än på fransarna. Nu är jag ju en badtant så jag borde ha vattenfast mascara. Men hade inte det just idag då det typiskt regnade då jag cyklade hem. Dessutom är jag  dyngtrött då jag var uppe kl 5 i morse.

Man kan ju inte ligga på topp jämt. Men en liten kort vila blir det nu för ni vet att sömn är: ett medvetande tillstånd då en organism en kortare tid är synbart medvetslös och inte gensvarar för stimuli.  Därefter en dusch som är: i vanligaste fall tvagning med strilande vatten i hygieniskt syfte....

 Nu jäklar har hon läst på tänker ni!! Japp det har jag, för jag ville imponera lite nu då jag inte känner mig så smart. Men ni ska se att om en timme är jag i form igen för då blir det middag med några goa vänner igen.

Nä nu vet jag...jag gör som kungen sätter på mig en hatt och vips så är jag en ny människa och har jag tur så  kanske ingen känner igen mig.