Jaaaa då har man klarat av denna jobbarhelg. Nu blir det ingen förrän till Advent. Den har gått fort då vi har haft mycket folk. Dessutom så är folk så glada över att vi har öppet så de kan hitta på nåt roligt med barnen och som dessutom inte kostar så mycket.

På tal om advent så har jag nästan haft lite försmak av julen den här helgen. Jag har gjort nåt som är helt förbjudet enligt mig, jag har druckit JULMUST. Men det är ju så vansinnigt gott. Nu ska jag inte köpa hem nån flaska förrän det blir advent (tror jag). För det är väldigt viktigt med smaker och dofter om man ska få den där riktiga känslan för jul. Alla storhelger har ju sina dofter och smaker.

Jag tycker om att dra historier inte minst fräckisar. Men för att komma ihåg dem så måste man berätta dem flera gånger. Nu har jag en ny som jag tycker är så jäkla bra. Så det är en hel del kunder som har fått höra den i helgen. Tänkte skriva ner den oxå, så då må den väl sitta sen. Så oavsett om ni vill eller inte så kommer den här:

 Det var ett Lena och Pelle som skulle krypa ner i sängen på bröllopsnatten. Lena var väldigt nervös då hon sa att hon hade en sak hon ville berätta. Jo, jag har väldigt små och platta bröst. Jamen det gör inget sa Pelle, för jag har en bebis här nere sa han och pekade mot det heliga. Lena blev glad då hon hörde att även Pelle hade komplex så hon tog av sig tröjan.....Oj, ja det var inte mycket till bröst sa Pelle samtidigt som han drog av sig kalsongerna. Då ger Lena ifrån sig värsta vrålet och ser helt förskräckt ut. Jamen jag sa ju att det var en bebis. 55cm lång och 2,5 kg svarade Pelle. 

 Har åter läst nåt i tidningen som får mig att se ut som en fågelholk.  Det finns en klinik som heter Vidarkliniken som har fått dispens att skriva ut alternativa läkemedel. De vänder sig till människor som lider av psykisk labilitet. De gör hopkok av bl.a koögon, myror, metorjärn och kotskivor från tjurar. De säger att de är inga homeopater utan våra mediciner är antropofiska (konstigt ord) men de bereds enligt homeopatiska principer??????????

Herre gud, varför har jag inte tänkt på det tidigare. Det är ju bara att ge sig ut och leta lite myror, skalbaggar brännässlor eller vad naturen har att erbjuda och göra ett hopkok. Sen säljer man det på blocket som alternativ medicin. Hmm.. nåt att fundera vidare på.

Ha en skön avslutning på denna vecka.

 Är lite orolig då L. älskar att dricka mjölk. Nä, då är det bättre med Julmust;)