Ikväll då vi satt och käkade så frågade jag L. om han hade lust att följa med på en kvällspromenad. Som oftast så rynkade han på näsan och ruskade på huvudet. Försökte snabbt komma på nåt som skulle få honom att ändra sig. Efter en liten tystnad så tittade jag på honom och försökte verkligen att se så där förförisk ut som jag sett fina flickor göra på TV och sa: Men det är ju så mysigt nu då det är fullmåne och endast några få minusgrader. Tänk om det är halt och jag inte har nån att hålla i handen? Utan att andas så fortsatte jag...Då vi kommer hem igen kan vi krypa upp i soffan och värma oss med lite glögg. Det kom en djup suck från honom och han svarade:  Okej, men bara en kort prommis. Jag la huvudet på sned och sa att den måste vara på minst 40 minuter annars är det ingen idé att gå.

Nu gör jag den värsta tabben.....Vet inte om ni känner igen er men...Innan jag går ut så brukar jag besöka ett visst ställe...bara för att gardera mig. Man vet ju aldrig. Ikväll glömde jag bort det helt.

Så efter 5 minuter känner jag vad jag glömt....sååå jäkla pissnödig. Kan ju bara inte erkänna detta och vända om hem, för då får ju L. som han vill. Att hoppa in i buskarna nu då det är mins minus 10 var inte att tänka på. Så vad gör man? 

Efter 30 sekunders betänketid så säger jag. Älskling jag tror jag glömde blåsa ut ljuset på bordet. Den av oss som först hinner hem får öppna Aladdin asken som ligger i skåpet.....Ja vem tror ni vann?

Så här sitter jag nu med praliner och glögg. Skall strax gå ner och mysa lite med L. för lite dåligt samvete har jag allt.

 Ni vet kvinnans list övergår mannens förstånd.

Det spelar ingen roll att det inte blev nån kvällsprommis för det var ingen fin fullmåne ändå...........(Vad var det räven sa om Rönnbären?)

                         Bildresultat för puss och kram