Kan man fortfarande köpa en korv utan bröd? Kom att tänka på det häromkvällen då jag såg på en gammal film där de åt korv med bara ett sånt där papper runt. Undrar just hur jag brukar säga då jag ska handla? Det låter ju inte klokt om jag säger att jag vill ha en korv med bröd om det inte finns nåt annat alternativ........

På tal om korv och andra onyttigheter så upptäckte jag  att mina arbetskläder hade krympt lite under min semester. Det är väl den fuktiga luften som vi har på badis som är boven. 

 För jag började ju min semester med att vara så duktig på att motionera. Då vår dotter Malin undrade om jag ville följa med henne ut och springa så funderade jag inte så länge utan tänkte...självklart....det ska jag väl klara av. Vi sprang några kilometer och Malin berömde mig så för att jag var så duktig. Självklart så blev jag jätte mallig och efter nån dag så sprang vi en vända till men lite snabbare. Återigen så fick jag så mycket beröm. Men efter tredje löprundan hände det nån med mina knän och ena foten....

Jag kunde ju knappt gå. Såg ut som att jag hade skitit på mig. Det tog två veckor innan jag hade hämtat mig något sånär. Men jag är fortfarande lite svullen i ena benet och knät. Hur dum får man egentligen va? Helt otränad och så börjar jag springa som värsta maratonlöparen. Hmmm.... Undrar just om Malin berömde mig lite väl överdrivet därför att hon är så rädd för att möta Björn och ville ha sällskap i motionsspåret......

Jag har  ett foto som jag ska ta fram och titta på varje gång jag känner mig lite geggig runt magen. Det är detta kort. Så länge de här byxorna sitter löst så blir det ingen löprunda för mig.

Det bästa med framtiden är att den kommer med en dag i sänder. Ha nu en fin början på den nya veckan vi har framför oss.

Kramen på er.