Då jag köpte hem lite extra godis inför helgen så hade jag ingen aning om vilket fynd jag gjorde. Köpte på lösvikt lite blandat för 4.90:- kilot och tyckte att det var okej. Men vet nu att egentligen var varje godis i sig värd 1.500:-  så då blir kilopriset ca: 180.000:- Ingen dålig affär.  En trevlig pensionerad kvinnlig tandläkare som fick ta jouren har just skrivit ut ett kvitto på att detta är sant. Nu har jag alltså en liten guldgruva liggande i vårt skåp och jag säljer det för halva priset om nån vill ha. KOMMER ALDRIG MER ATT STOPPA EN KOLA I MIN MUN. Dessutom så gillar jag inte kola så vem hade stoppat ner den i påsen?

Borde ha lyssnat på min ena syster som så många gånger har varnat mig..... Men det var nog för Knäck inte kola...tror jag. Gissa om man känner sig som ett litet barn som har gjort nåt dumt och väntar på en avhyvling då man sitter där i väntrummet. Dessutom så räcker det liksom inte med att man har ett stort hål som den största kratern i käften utan jag måste fortsätta att pina mig lite extra genom att vara där med tungan och känna trots att det skaver så jag blöder. Tyvärr så funkar det inte med plåster och ett bandage vägrar jag ha för då skulle en viss person bara sitta och le och njuta av tystnaden hela kvällen.....

 Så nu sitter jag här och är skitsur......för tänk så mycket god choklad jag hade fått för de där pengarna istället.

Förresten jag rear ut godispåsen för 4.90:- om nån vill ha. 

                                   Bildresultat för rolig bild på tandtrolls               

Nä jag får ta och muntrar upp mig själv med en liten vits.....

    Tandläkaren hade varit på en riktigt blöt tillställning och vaknar upp på en flygel. Med grumlig blick tittar han på tangentbordet och säger:

– Damen har stora vita tänder. Men lagningarna ger jag inte mycket för .