Jamen så var den sista jobbarhelgen innan semestern avklarat och det gick ju geschwint. Känner att det ska bli så förbaskat skönt med semester nu både från badis och mitt extraknäck. Bara en vecka kvar. Nu får jag väl skylla mig själv som har ett jobb på sidan om.....men även om pengar inte gör någon  lycklig, så gråter jag  heller i en Jaguar än i en buss.....

Hur gick det för mig på Östanbäcksopen i år då? Jo jag kom tvåa....bakifrån. Men det gör inget för vi har ju så förbaskat roligt. Att skratta är att motionera och man kan faktiskt skratta sig i form. Så varför köpa en massa dyra träningskläder. Det är bevisat att de som skrattar tillsammans på jobbet får 71% bättre förhållande till sina arbetskamrater. 

Tyvärr så tar en av mina kollegor och vän ut tidigare pension nu. Så jag skrev ett litet tal till henne:

                                                 CARIN

Du har jobbat på badis i 25 år vilket är 5.625 dagar. Utav dem har så har jag träffat dig 5.175 dar.... Det är förbaske mig fler timmar än jag träffat min Lennart i vaket tillstånd. Inte konstigt att vi kallas för parhästarna och vi känner varandra som om vi vore gifta.. Men nu ska du alltså ta ut skilsmässa?

Men snälla vännen det finns ju inga lyckliga skilsmässor.Så jag skulle istället vilja säga att vi har varit sambos för då kan vi ju nu bli särbos. Dessutom så har du skött dig så bra så du slipper besöksförbud. 

Tänk vad många härliga minnen du lämnar kvar på badis och förhoppningsvis tar du med dig en massa oxå som du kan plocka fram  då du sitter där i din gungstol. Om du får riktigt tråkigt så kan du ju börja gunga annars så har jag ett förslag.

Ta och baka en gokaka och kom hem igen. Du vet ju att 13.30 varje dag har vi nykokt kaffe och jag lovar att vi kan bjuda på lite färskt skvaller....

Framtiden infinner sig alltid när man tar avsked. Så lycka till med din långsemester.

Kommer att sakna dig såååååå mycket.......

                                                                

  Här tar vi igen oss efter att ha avslutat femkampen som Joan vann. Grattis. Och välkommen Kerstin till vårt glada gäng.