Då jag var liten var jag så förbannad på bönder som lät korna stå i solen. För jag trodde att mjölken blev sur då och filmjölk inte var min favorit. Idag tycker jag att det är så gott och inte minst med nyplockade blåbär. Har nyss kommit hem från en liten blåbärs tripp så nu är man blå om händer och runt käften. 

Men tyvärr så påminde vägen dit till bären mer om ett ett månlandskap än väg. Man borde ha haft inbyggda stötdämpare runt hjärnan som hackspetten förmodligen har. Känner mig helt groggy efter den turen. Tur det är Lördag idag och det blev ju en billig fylla.

Är det nå fel på mig som gråter då jag ser sorgliga tecknade filmer? Älskar filmerna om Alvin och gänget, ni vet de där söta ekorrarna som sjunger så häftigt. Såg sista filmen om dem i går tillsammans med mina barn barn. Naturligtvis så sitter jag där och gråter för att några tecknade ekorrar är olyckliga och för att de sjunger så vackert. Hmmm.....finns det nå hjälp för detta tro. 

Ikväll blir det födelsedagsmiddag i Malins/Dans stuga. Vi ska fira vår son som fyller år till veckan men då är i Göteborg. Sen blir det vattendisco i deras pool. De har en lampa i poolen som de inte har fått installerad förrän igår, och upptäcker att det är en riktig discolampa som blinkar i alla de färger under vattnet. Det är runt 28 grader i den så det finns ingen som kan skylla på att det är för kallt. Så ikväll blir det lite party, med min underbara familj.

Om nån nu som läser detta skulle säga: Far åt helvete, så skulle jag svara: och mor åt gröt. Visst var det lite småroligt. Far ÅT helvete och mor ÅT gröt.

Njut av åter en kanon fin helg. Kram på er alla goa människor.

 Bland blåbärsriset så hade dessa vackra fjärilar lite trevligt.