Vi fick en liten påhälsning av den där fågeln som kallas nederböörd igår. Nu kom det inte så mycket men däremot så var det kallt. Vi gick en kort stund för att titta på brasan som vi hjälpt till att dra ihop borta på fotbollsplanen. Då det nu var så kallt och det inte är så trevligt att stå allt för nära brasan så kom jag att tänka på att man kan ju göra en egen brasa, nämligen en Åkarbrasa. Men ångrade mig då jag kunde se framför mig hur komiskt det skulle se ut om vi alla som var där skulle göra på följande sätt:

I snabb takt omväxlande sträcker man ut armarna och sedan slår man ihop dem runt överkroppen/bålen. Detta kan med fördel kombineras med knäböj eller små nätta hopp för att vidare effektivisera de uppvärmande samt cirkulationsfrämjande effekterna. 

Det skulle ju aldrig fungera för L. som inte ens kan tugga tuggummi samtidigt som han går. Dessutom är det ju lätt att böja på knäna men då man sen ska upp igen då.... Tänk om man flänger ut med armarna så man slår nån stackare på näsan. Eller om man har för korta armar så man inte når runt.....Så det blev ingen åkarbrasa.

 Såg en äldre herre där vid elden som såg jätte rädd ut för alla smällarna. Han var så koncentrerad så han tänkte nog inte på att han försökte vända på sina löständer med tungan. Det såg onekligen lite lustigt ut och jag väntade bara på att de skulle ramla ur munnen och ner på backen vid nästa stora smäll. Nu blev det inte så men jag kom just då på en historia jag hört:

                                    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

En liten pojke står och tittar på en bil. Han frågar då en äldre man vad det är för slags bil.

-Det är en Volvo, svarar mannen.

Pojken går runt bilen, och säger:

-Det är ingen Volvo, det är en Mitsubishi.

-Jag vet. men om jag säger det, så ramlar löständerna ut.

                                     ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Skönt med en kort vecka för nu har jag bara Fredags eftermiddag/kväll kvar att jobba, sen åker jag och mina två systrar till Hofors för att hälsa på våra underbara släktingar. Ska bli såååå roligt. Då min moster och jag brukar byta lite nya fräckisar med varandra så kommer jag nog hem med nån som ni ska få ta del av.

                                   Visst har jag  en vacker arbetsplats