Jag har lovat att jag ska hjälpa våren på väg genom att käka snö om det inte blir nån värme snart. Men det ser ut som att jag inte behöver det. Det är jag faktiskt glad för. För man ska hålla vad man har lovat, och snö är väl inte vad jag hade sett framemot att äta i Påsk. En sak till som jag hoppas att jag slipper och det är att pussas en massa. Jag säger ofta till folk som har varit snäll och hjälpt mig att: Tack för hjälpen, du ska få en puss till Påsk..... Jaha,  nu är vi ju där. Bara att hoppas att det har fallit i glömska ;-)

 Ser verkligen framemot en påsk med mycket sol, så jag får lite färg på kinderna. På tal om färg så var jag till frissan i går för att klippa mig och göra slingor. Men även om det nu är Påsk så hade jag inte tänkt mig gult hår. Då jag gick därifrån så var jag så fin tyckte jag. Men då jag kom hem och såg mig i riktigt dagsljus så såg jag ut som en kyckling i skallen. Har nu köpt ett svindyrt shampoo som ska ta bort det gula, så det ska väl rätta till sig. 

Jag tror att jag har fått nå fel på mina fötter, för då jag går så stänker det upp lera långt upp på benen baktill. Jag måste nog sätta stänkskydd bak på skorna. Vet inte om det är skorna som det är fel på eller mitt sätt att gå på. Men nu åker cykeln snart fram, så då är problemet löst. Vi åker ju till Barcelona i mitten av nästa vecka och då vi kommer hem då ska här cyklas. Var och växlade pengar igår så nu känns det riktigt nära. Vi åker ju hela familjen med barn och barnbarn. Ska bli så roligt. 

Det kom en hel svärm med Påsk kärringar och ringde på nyss. Tur att jag hade laddat med godis som de kunde få. Nä nu vill jag önska er alla en riktigt mysig Påsk. Njut för det ska jag göra.