Är det bara jag som är lite trög då det gäller meteoriter. Jag tänker på vad heter det egentligen och vad är skillnaden? Men nu vet jag!!!! En METEOR är det som vi ser som en fallande stjärna.  METEORER heter de innan de når atmosfären och sen då den hamnar på jorden heter det METEORITER.  Men nog ska det då vara krångligt, varför tre olika namn på samma sten?

Har funderat lite på om jag blir less på Moder jord, skulle jag kunna emigrera till Mars istället då?  och kan jag odla nåt där??? För skulle man kunna plantera lite växter  så skulle de ju producera syre. Ja, då är det väl bara att ta sitt pick och pack och flytta. Men...... det är ju så jäkla kallt där minus 55 celsius. Så då måste jag fixa ett växthus. Men hur får jag det varmt??? Jo, det har jag oxå tänkt på, för om man tillför lite växthusgaser så kan det bli ner till 5 grader istället. Om jag inte har missuppfattat det hela så räcker det väl om jag tar med mig en ko, för de släpper ju ut en massa gaser både då de rapar och skiter. De har väl fått skulden för att vi har fått varmare här på jorden?? (inget jag märkt av förstås) Vatten får jag ju då isen smälter, för det måste det ju finnas gott om då det är så kallt. Tja..... så nu är det bara att hitta ett bra sätt att ta sig dit. Nån som hänger med?

 Nog med funderingar nu. Just nu så trivs jag riktigt bra här på vår planet. Kanon fin helg med massor av sol. Malin med familj är hemma den här veckan då de har sportlov i Uppsala. Så igår blev det skidåkning även för mig. Önskade att jag oxå hade lite sportlovs ledigt. Men drar jag till Mars så får jag ju långledigt förstås.