Äntligen så är jag hemma igen. Men det har varit en okej dag, men jobbig. Utbildningen var väldigt bra. Det var många aha upplevelser. Mycket man kände igen sig själv i eller nån man känner. Det handlade framför allt om bemötande och förhållningssätt vid konflikter och aggresivitet. Så jag kommer att ta med mig en hel del i framtiden. Inte minst vad man ska tänka på då man möter någon man kanske inte känner så bra, eller så att man inte hamnar i konflikt. Vad man säger ifall det ändå sker, och hur viktig kroppspråket är förstås.

Om jag ska säga nåt negativt så är det att han inte var så där super duktig på att prata. Lite entonig. Tur att det var intressant annars hade man nog somnat.

Det är ju snart Sveriges nationaldag. Men visste ni att det inte är bara den vi ska fira den 6 Juni. Utan samma dag så är det Fruktensdag, Dagen-D, färskpotatisens dag och sillens dag. Snart ska vi fira nåt varje dag. Börjar bli lite väl larvigt tycker jag.  I morrn tex är det Internationella dagen mot tobak. Sen den 1 Juni Mjölkens dag. Ja så fortsätter det. Nåt att fira varenda dag. Nä, det får räcka med födelsedagar för min del. Okej, julen gillar jag.

Snabbkollade lite på Aftonbladets nyheter. Men Herre Gud vad jäkla grymt. Nu var det nån som skurit av sin kvinna hennes läppar och käkat upp dem, dessutom hände det i Stockholm. Igår var det nån som hade börjat käka upp ansiktet på en man i Miami. Man kan ju tro att det är en riktig rysare på film de skriver om.

Nä, nu ska jag vara lite social med L. innan jag ska krypa ner. I morrn är det en till lång dag 9.00-18.00 Ja, kanske inte så lång, men konstiga tider. Hela dan är ju förstörd liksom.

ARBETE ÄR NOG BRA. MEN DET TAR BORT SÅ FÖRBASKAT MYCKET TID.