Jag kanske inte är på riktigt. Kanske finns jag inte längre. Är ganska irriterad just nu ska jag säga. Sist då jag var till Umeå så sa läkaren där att nu blir det Sundsvall som får ta hand om dig. 

Jag har ju varit så glad över det besked jag fick då att det inte hade spridit sig och att risken att få tillbaks eller att dö i cancer inte var större för mig än nån annan, eftersom det hade tagit bort allt med marginal. Så jag har inte brytt mig om att ringa till bröstsköterskan för att höra vad som händer sen.

 Idag har jag varit ledig och bestämde mig att ändå ringa bröstsköterskan för att höra om det inte blir nån uppföljing av mig. Nån koll måste de väl ändå ha. Man knappar ju in telefon nummer osv så ringer hon upp. Kl 9 skulle hon ringa. Inte förrän kl 11 ringde hon. Ja, det finns ingen journal på mig. Borta! Hon skyller på Umeå såklart. Men självklart så skulle jag ha varit till kirurgen i Sundsvall och träffat en läkare för flera veckor sen. Så nu skulle jag få en tid så fort som möjligt. Så jag hoppas att journalen har kommit till rätta tills dess. Hon sa att de vet ju inte ens  vad det var för typ av cancer jag hade eftersom allt står i journalen som är borta. Ska man kanske ringa efterlyst?

Inte bra! Tur att jag ändå känner mig så pigg och inte är orolig över att nåt ska vara fel. Men visst är det för jäkligt. Många har ju frågat mig om hur ofta jag ska gå på koll nu efter det här. Men jag trodde ju att de skulle höra av sig. Så jag är glad nu att jag ringde. Sen har de ju lovat mig en eventuell operation till "Lite fin justerng" av mitt bröst. Få se om jag får ringa själv om det oxå. Skönt... nu har jag fått gnälla av mig lite.

Jag tycker sååå mycket om fåglar. Vi har ju naturligvis fågelholkar uppsatta i de träd vi har på vår tomt. Men tyvärr så gillar grannens katt oxå fåglar. Så i morse låg en av holkarna på marken. L. fick klättra upp och sätta tillbaks dem. I fjol tog jag katten på bar gärning. Här nere har jag beviset.

Det är ju lill Lördag idag. Läste att det tidigare hette Piglördag, för pigorna var ledig på Onsdagarna. Har ni fler namn för Lill Lördag. Jag har en vän vars man kallar den för "lilla instoppar dan" Fy!