Blev så glad då jag läste tidningen i morse och såg att idag går startskottet för en 33 miljon satsning för digital utrustning till mammografin i Västernorland. De har nu en gammaldags analog kamerautrustning som när som hellst kan haverera och tusentals kvinnor kan dö i onödan om tumörerna inte uppräcks i tid. Såna nyheter gillar jag läsa på morgonen, för då börjar dagen bra.

Men nu en sak som stör mig i mitt eget hem, nämligen att jag aldrig har ett lock som passar till mina plastburkar. Vem i hela fridens namn är det som går och byter ut mina lock? Det slår aldrig fel att så fort jag ska ha en burk så nog sjutton fattas det lock. Har en hel drös med lock som inte passar alls. Så nu åker de i soporna och jag kommer att invenstera i nya. Aldrig mer glassburkar där alla locken ser lika dana ut, men ändå inte är det.

Tillhör de där som gärna har en tidning med mig då jag besöker hemlighuset. Och då  tar jag ju första bästa läsbara. Idag blev det Vi i Villa. Där fanns en annons om en motordriven skottkärra. Men Hallå! Är det ett skämt eller. Skulle allt vilja se hur den fungerar och hur många går och drömmer om en sån? Men vem vet....

Ska försöka byta ut min höst bild där uppe och ta en bild vi tog ikväll då vi var på en liten utflykt. För nu är det sommar som gäller.