Jag kanske är lite trög, men kan nån förklara för mig hur man har tänkt att E-cigaretterna ska få folk att sluta röka. 

Det är ju självklart rökförbud inne på simhallens relax avdelning. Men härom kvällen satt en kvinna och blossade på för fullt. Det luktade ju ingenting så det var ju inget som egentligen störde. Dessutom finns inget förbud mot den sortens cigaretter.

Men om man nu tänkt att dessa cigaretter ska få folk att sluta röka vilket väl var tanken, så blir det för fridens namn precis tvärtom. För nu kan man ju plötsligt åter röka vart man vill, dessutom om man väljer de som innehåller nikotin så kommer man ju på det viset bara öka sitt beroende då man inte behöver gå ut för att blossa. Det finns 10 åringar som nu har börjat röka.  Även om det finns cigaretter med jordgubbssmak så har de ju snart blivit beroende. Jävla påhitt.....(fast en jämans bra affärs ide)

                           Ska detta bli nästa generations nappar?

                          

                                            Bilden hämtat från google

En sak som E-cigaretterna kan var bra till är om man sitter för länge på toa. Då lyset på offentliga toaletter slocknar rätt snabbt då de har rörelse sensorer, så kan man använde e-cigaretterna som en ficklampa. Då slipper man sitta där och vifta med armarna för att lyset ska tändas.

Förresten så är jag skit sur på alla dessa sensorer, framför allt de som finns i duscharna. Gissa hur många gånger jag har duschat med kläderna på då jag ska fylla på tvål och kommit för nära dessa eländiga kännare nere på simhallen. Många som fått sig ett gott skratt ska jag säga. Men inte jag då jag blir både blöt och sur.


                                                                           

                         

Egentligen så är jag inte alls sur och grinig idag, utan jätte glad därför att jag är från Sverige och får kallas Svensk, för tänk de som är från Peru...de kallas ju för Peruker.

Kramen.