Nu har jag tänkt till igen. Ni förstår att igår då jag hade min bakdag så hände det en olycka. Då jag äntligen hade fått till ett gäng med rullrån så tänkte jag att jag skulle fota dem då det var några av mina bloggvänner som inte visste hur de såg ut.Det var då jag sprang runt i köket för att hitta bästa ljuset för att fota som de gjorde rätt för namnet rullrån. Just det, de rullade ner på golvet. Jäklar vad arg jag blev. Men kunde rädda några iallafall. 

                       

                                                


Men problem är till för att lösas så jag tänkte till lite extra och då kom jag på det. Jag är ju känd för att kunna klona mig själv så då kan jag väl klona det där kakfatet oxå. Sagt och gjort jag tog i vad jag kunde, ända ner ifrån tårna och upp över naveln och slutligen halsen. Men där tog det liksom stopp. Jag kände att det var nåt som hände med mig. Istället för att jag  delade mig och blev två så började jag liksom växa. Plötsligt var jag mer lik en Giraff än en badtant.     

                                                    

Nu vart det krisläge. Så här vill inte jag se ut!!! Kommer ju att skrämma slag på tomten då han kommer. Så vad gör man? Tog en näve med pepparkakor som jag hade i en burk bredvid mig och pulade fulla mun som tröst. Då kände jag att jag började bli lite velig och extra snäll och det fick mig att bli lugn igen. Pepparkakorna fick mig att krympa ihop men......stopp det blev alldeles för mycket. Hjälp!!! jag försvinner ju.

                                  

                                                    

Nu var goda råd dyra. Jag får ringa en vän helt enkelt. Sagt och gjort jag ringde syrran som vet hur jag kan strula till det och är alltid snäll och ställer upp. Hon gav mig rätta koden och plötsligt så fanns det två av mig och det var jag. Men det bästa var ju att nu hade jag en dubbel sats med rullrån.

                                                   

Jag blev sååååå glad så jag drog till och sjöng "hej tomte gubbar" där jag satt vid köksbordet. Det var då jag upptäckte att vårt kök är ju helt perfekt som musikstudio. Det blev ett eko på min sång. Fattade först inte varför men så kom jag på det. Det var vår kökslampa som var orsaken. Den samlade upp ljudet och så blev det värsta ekot. Skit häftigt. Testa själv om ni har nån liknande lampa som vi har.

                                        

                                    


När jag nu ändå håller på att slamsa så kan jag ju ta en gåta. Vad täcker mest en presenning eller en bikini?....Jo bikinin, för den täcker två mjölkcentraler, ett nöjesfält och ett skithus.

Nu tar vi och värmer lite glögg och coolar ner lite. Kram på er.