Visste ni att 1950 så lossnade Öland från havsbotten och flöt in mot den Svenska kusten? Inte jag heller...men detta var ett Aprilskämt 1950. I morrn är det dax att vara på sin vakt igen. Jag lovar att jag inte ska skriva nåt blogginlägg då.....För ett av de 10 budorden är väl " du ska icke ljuga"

Lite jobbig dag för ingen tror på vad man säger även om det är hur sant som helst. Lyckades i allafall med ett litet skämt en gång nere på badis. Vi hade haft lite bekymmer med några kunder som var på tillfälligt besök i stan och ville därför inte lämna receptionen nån längre stund. Men detta var nu strax efter halv sju på morgonen och vi hade nyss öppnat och min kollega gick ner lite snabbt till städet för att hämta upp städvagnen. Då hon står där med en skurhink full med vatten så rusar jag utför trappen och skriker. NU ÄR DOM HÄR! DE SNOR KASSAN!

Själva skämtet var kanske inte så roligt men den scen som då utspelas då hon hör detta var desto roligare. Den där skurhinken med moppar for all sin väg och ansiktsfärgen gick från en varm hudton till en kall tomteröd färg samtidigt som glasögonen gled iväg längst ut på näsan. Hon rätade på ryggen tog in lite extra luft och sen satte hon fart mot trappen. Nu är min kollega inte så lång och har därför inte så långa ben men lyckades trots detta ta trappen som har 22 trappsteg i endast 3 kliv. Samtidigt som hon väser, nä nu jävlar....Då hon kommer upp och ser att det inte finns en käft där i receptionen så gör hon en hastig inbromsning och har plötsligt förvandlats till en Abborre som kippar efter luft.

April, april....förlåt May-Britt om du läser detta (vilket jag vet att du gör). Men du gjorde vår dag och många andra. Tänker då på allt du gör och har gjort för vår simhall, vårt andra hem.

Ett litet bonus skämt  blev det dessutom då vi fyllde två gummihandskar med papper och lade dem i tvättkorgen så det såg ut som att det låg någon under alla handdukarna..... 

                  DET FINNS DE SOM HAR BETYDLIGT ELAKARE SKÄMT

                                     KLOKT