Det är rätt så kul att höra alla kommentarer kunderna har då de kliver upp på vågen inne i omklädningsrummen. Inne på herrarnas hörde jag idag en man säga till en annan att: Tänk att jag håller mig NERE vid 75kg, Jippi!. Inne på dam var det en kvinna som sa: Tänk att jag alltid håller mig UPPE vid 75 kg, Suck! 

Det är sällan man hör något glädje tjut eller nån som gör vågen då de kliver upp på denna djävulsmanick inne på dam. De flesta ser ut som att de får en traumatisk upplevelse varje gång. De drar ett djup andetag, blundar och kisar försiktigt innan de öppnar ögonen för att se vad visaren på vågen visar. Då ramlar liksom axlarna ner och  de ser ut som de har sålt smöret och sen tappat pengarna.

Men heter det våg därför att man går upp och ner på den och att vikten gör det samma??? Ni som inte har sett våra fina personvågar på vårt badis har verkligen missat nåt. Inga moderna digitala där inte, utan såna där stora som ser ut som Moraklockor. Då vi renoverade nu i somras så var det många som var jätte oroliga över att vi skulle göra oss av med dem. Men aldrig i livet, de tillhör vår simhall. Problemet är om de går sönder så finns det förmodligen ingen som kan laga dem idag. Förresten,  hur säger man egentligen? En våg flera .........

Har ni nåt minne av de där gamla personvågarna som fanns på olika allmänna platser? Då man vägde sig på dem så fick man ett liten lapp med ett horoskop och sin vikt utskrivet. (Tror att det var så iallafall)

Jag tror att enda sättet att hålla vikten är att: Ät så mycket du vill, bara du inte sväljer det.

I stora delar av världen är 800 kalorier om dagen den enda mänskliga rättigheten man bryr sig om. ...Och här snackar vi  om 5:2 dieten.  

                            

                                                                                   

(Har lånat bilden från google)