Är så himla glad för att det finns så snälla människor både nära mig och långt bort. Vissa har jag aldrig träffat men gillar jätte mycket ändå. En av dem är min bloggvän Ann-Britt Spanaren Hon brukar visa  en bild på sin sida som vi sedan får känna av och skriva en text till. Bilderna har hon tagit själv. Vid några tillfällen så har hon skickat in dessa till Piteå-Tidning. Nu har hennes bilder med min text blivit publicerad två gånger. Sååå himla roligt. Tack allra finaste Spanaren för att du skickat dessa utklipp till mig då jag själv inte har den tidningen.

                                                 

                          

 

Vill även tacka alla er andra som orkar läsa min blogg och även skriver så snälla kommentarer trots att jag själv inte hinner gå bloggrundor så ofta. Nu har ju inte alla som läser här hos mig egna bloggar men ändå hittat hit. Jätteskoj. En av dem är Offan som ofta skriver LÅNGA och roliga kommentarer.  För någon dag sen så var han in och hälsade på mig på badis och berättade då att  han fått huvudrollen som Janne Vängman i teatern som spelas på somrarna  vid Janne Vängman torpet i vackra Risnäs. Så självklart får han lite reklam här:

                                     


Tyvärr så är vi inte hemma den helgen så vi kan se den Snyft...Men ni som har möjlighet. SE DEN!!!

Då jag har en planerad sjukskrivning till veckan så ska jag ta igen lite läsning i blogglandia. Har äntligen fått en tid i Umeå för operation. Det ska fixa till mitt bröst som inte blev så bra efter den förra operationen.

Kommer även att ha tid för att  klura ut en grej......Slötittade på det där programmet från Ullared igår och de hade en tävling där folk fick visa upp sina uppfinningar. Det var då jag kom på det. ....Varje gång jag är inne i duscharna på badis och spolar så stör jag mig på den där slangen. Likaså då jag ska vattna här hemma i trädgården så blir jag så irriterad på den. Så nu tänkte jag att man kanske skulle uppfinna en trådlös vattenpistol....en utan slang......

Förresten så  träffade jag några av mina bröstsystrar över en fika i Onsdags. Vi passade på att ta en groupie.