Solen skiner från en klarblå himmel och jag är ledig. Helt otroligt. (nu kommer det lite smågnäll)  Jag har fått order av min läkare att ta det lite lugnt, för jag har fått en inflammation i en led i foten så jag går som halta Lotta. Det gör SKIT ONT. Typiskt nu då jag har så mycket jag vill vara med på denna helg. Men det ska nog gå bra. Men nån skön höst promenad blir det då inte.

I Förrgår var vi på Bio och såg Hypnotisören. Den var helt okej tycker jag. Nu har jag inte läst boken, men har pratat med flera som har läst den och sen sett filmen och de tyckte att filmen var bra ändå. Annars så brukar man ju tycka att böckerna är bättre. Film ska ses på Bio tycker jag. Men det kostar ju förstås en del.

Jag är känd för att vara väldigt  disträ. Glömmer saker och lägger prylar på de mest konstiga ställen. Tyvärr så har vår son fått samma gåva. Det finns visst en klubb för såna som oss. Men bara man kan skratta åt eländet så är det ju rätt okej. Måste få berätta om en av alla tokiga saker han har gjort.

 Då han jobbar utomlands så flyger han ju en massa. Oftast är det ju tidigt på morgonen. Den här dan så skulle Taxin komma väldigt tidigt och han står ute för att vänta på den, då kommer han på att han måste ta bort soporna då de hade ätit räkor kvällen innnan. Så han rusar in för att hämta soppåsen. Då han kommer ut så står Taxin och väntar. Han sätter sig i och åker till flygplatsen. Då han står där vi inchecknings disken ser han det som bara inte får vara sant, soppåsen!!!! Resväskan är hemma och där står han med en illaluktande påse med räkor.

En annan gång då han skulle resa hem så frågade de om han inte hade nåt handbagage? Jo, jag har ju den här ryggsäcken säger han. Då upptäcker han att det är väldigt tomt på hans rygg. Ryggan med dator osv var kvar på hotellrummet.

I går då han kom hem så var hans resväska borta då han landade. Men de ringde från Sundsvall och sa att han kunde hämta den i dag. Så i morse åkte han iväg för att hämta hem den. Men åkte förbi flygplatsen????? Gjorde lite andra ärenden och tänker att jag tar den på väg tillbaks istället. Inte då....Han åker förbi igen. Så det var bara att vända om tillbaks till Sundsvall och hämta den.

Nä nu ska jag inta ryggläge med foten högt en stund, så jag kan vara med brösttjejerna och äta gott och Relaxa ikväll.