Jag brukar säga att det är jätte viktigt att rensa lite i hjärnan och själen ibland. Då det gäller datorn så raderar man och sparar i mappar och organiserar så det blir plats över och man får en massa nya megabyte så man kan ta in lite nytt. Tänkte att nu då det är Valborg så är det väl ett perfekt tillfälle och slänga en massa skit på brasan. Sånt som ligger där och bara stör.

Men först måste jag bara få klaga lite sen ska jag radera och slänga det på brasan. Det handlar om vården.... För exakt ett år sedan så var jag till Umeå på en koll av mitt nya bröst som de gjorde efter cancerbeskedet. Det såg inte så bra ut så jag skulle bli kallad för en operation. Men inte förrän till Hösten då det inte var prio ett. Nu har det varit både höst och vinter men ingen kallelse. Så jag tog och ringde i går för att kolla vad som hänt.......Borta.....Min remiss hade hamnat nånstans där den inte skulle vara. Kanske nån hade använt den som kladdpapper? 

Läkaren bad om ursäkt om och om igen. Jag har verkligen ingen förklaring till det hela men jag ska se till att du får komma redan till veckan, sa hon. Du får ingen skriftlig kallelse utan bara muntlig. Men det blir en ny undersökning och fotografering eftersom det nu gått ett år (hon hade väl tappat bort mina bilder oxå). Sen får du en tid för operation.

Jävla skit säger jag....

Nu är ju inte detta första gången. För då jag hade opererat bort mitt bröst i Umeå 2011 så skulle Sundsvall sen ta över. De skulle höra av sig rätt så snart efter att jag kommit hem.... Men inte ett ljud.... Så då ringer jag och frågar om det inte var dax att få komma på en koll. ...Borta....min journal var puts väck. Jag hade tydligen varken haft cancer eller opererats. Inte förrän efter 14 dar så kom den till rätta. Grrrr.....Jag bad att få en kopia ifall den skulle komma bort igen. Man får tydligen inte skicka journaler via nätet utan måste gå som vanlig post då det är olika Landsting.


Men nu ska jag få komma på Torsdag och hoppas att hon har antecknat detta i sin kalender då det bara är muntligt.

Så där jag. Nu ska jag ta och lägga dessa händelser i en mapp och i morrn hamnar det på brasan. Efter att ha detoxat hjärnan så  finns det nu plats för en massa roligt istället. Dessutom så närmar vi oss semestern och då ska hjärnan få checka ut helt....

                                                

 TREVLIG VALBORG TILL ER ALLA