Jag önskar att ni hade fått se hur L. hade dekorerat sin byxbak i går. Nu var det ju inte medvetet förstås. Jag lovar att jag fick mig ett gott skratt iallafall och är glad för att jag var hemma och upptäckte detta innan han gav sig iväg på affären. 

Det började med att jag  plötslig började känna en stark doft av citron då L. står bredvid mig i köket. Ja frågade om han hade köpt ett nytt rakvatten? Nää det hade han inte.- Jamen det luktar då väldigt mycket citron av dig sa jag. - Då har väl du köpt nån ny tvål som jag har tvättat mig med.- Näää det har jag inte, svarade jag.

 Men då han vänder sig för att gå till bilen så får jag se vad det är som luktar.....Där i bakfickan hänger det ett sånt där toalett block. Ni vet såna som man hänger på porslinskanten för att det ska lukta fräscht i toan. Han såg ut som ett stort frågetecken då jag frågade vad han hade i bakfickan. 

Hur i hela fridens namn har han lyckats med detta? Naturligtvis så beskyller han mig för att jag har jävlas med honom, men jag svär att jag är oskyldig.

Antingen så har han suttit på själva porslinet då han gjorde tvåan eller så var det för att han hade ätit Bruna bönor till lunch som han hade hängt den där. Får nog aldrig veta svaret. Ville ta ett foto av hans rumpa, men det fick jag ju självklart inte. Så nu har jag gjort en demo på hur det såg ut.

Det är tur att han har humor och bjuder så gärna på ett skratt. Men om han hade kommit in på Willys så hade det kanske inte varit lika roligt.