Har nyss varit med om nåt skitäckligt. I flera dar så har vi känt en konstig lukt från kylen, nästan som taskig andedräkt. Så jag har torkat ur och slängt massor av varor som jag tänkte kunde vara boven. Men det blev bara värre och värre. Vi renoverade för bara några år sedan och valde då en kyl och frys som är inbyggt och med dörrar som är lika som resten av köksluckorna. Snyggt men.....

 Vi insåg att det måste komma från den där uppsamlings koppen bakom kylen. Gissa om jag har fått höra alla de svordomar som överhuvudtaget finns och en massa nya dessutom. Det blev ingen lätt uppgift för herrn i huset. Men hur som helst så fixade L. fram hela skåpet och jag säger bara FY FAN vad äckligt. (jag kan oxå några fula ord) Det såg ut som om nån hade spytt i den där koppen.... och som det luktade. Vi sprang ut på gården båda två för att hämta lite luft mellan varven. Har väl aldrig varit med om att det brukar bli så där snuskigt i dessa uppsamlingskärl. Men nu jäklar är det så rent så man skulle kunna dricka ur den, och det luktar så fräscht. 

Ett bra sätt att banta var det förstås, för inte vart vi hungriga efter detta. 

Idag har stora samtals ämnet varit SNÖ. Det har varit lite snöblandat slask hela dan. Ogillas!!! Många kunder säger att det är såååå mysigt för nu kan de tända en massa ljus. Men Herregud...jag tänder ljus alla kvällar oavsett väder. Så inte behöver jag detta slaskande för att kura och mysa.. 

Ska avsluta med ett avslöjande. För nåt som jag tycker är såååå mysigt är att tända en brasa på kvällen. Det är ett problem bara. Vi har ingen kamin, kakelugn eller öppen spis. Men vi har en TV.... Så jag har köpt en DVD med en brasa som brinner. Den till och med sprakar så det låter verkligt. Fast den ger inte ifrån sig nån värme förstås. Men lite mysfaktor är det iallafall.