God fortsättning på er. Vilken Julig Jul det blev. Då vi vaknade på Julaftonsmorgonen så hade det kommit minst 40 cm snö. Dessutom så blev det riktigt kallt. Så alla som ville ha en vit jul blev bönhörda. Jag har haft en toppen fin Jul med dem jag älskar mest av allt. Men......

i går då jag vaknade så tänkte jag: Hmmm.....är det idag på Annandag jag ska jobba eller var det en annan dag? Men det var bara att kravla sig upp och inse att det finns inga undanflykter. Nu har jag även klarat av Lördagen och det är bara några dagar kvar innan Nyårsaftonen då vi har stängt.

Nu ska jag inte gnälla utan vara jäkligt glad att jag inte bor i Mexico för där arbetar man 2237 timmar per år mot 1607 som vi gör i Sverige. Och i Filippinerna har man bara 5 dagar semester. Bara så ni vet.

På tal om att gnälla så hörde jag några konstiga kommentarer i duschen i dag. Det var en kvinna som kom in precis då jag hade börjat spola av golvet ......Men herregud vad blött det var här! Jag hatar verkligen blöta golv.....Efter ett tag så gick hon in i bastun men kom ut lika snabbt.....Måste det var så varmt där inne? Jag hatar att svettas....Undrar just om hon var medveten om vart hon var????  Jag låtsades att jag inte hörde utan vände dövörat till och började drömma mig bort...långt bort...

 Nån har sagt att "Att gör dig aldrig oersättlig, för om du är oersättlig kan du aldrig bli befordrad" Det tycker jag låter väldans klokt så nu får badet klara sig utan mig ett tag i slutet av Januari. För vi gav oss själva en julklapps resa till Kap Verde. JIPPI!!!!

          .........Njut av livet, det pågår just nu och går inte i repris.......

Så snart ligger jag där i sanden och läser alla de där böckerna som väntar på mig, och jag är då inte rädd för varken vatten eller värme.  

                             

                            

                                                  PUSS OCH KRAM