Tllbaks på landbacken efter en rolig liten kryssning. Kom hem vid elva tiden i går kväll och skulle upp före fem i morse, men det gick bra. Det kommer väl efter som Arboga ölen gör, så ikväll är jag väl okontaktbar. Tänkte faktiskt i morse då jag satt på sängkanten och tyckte lite synd om mig själv att man kanske skulle ta och se över sitt yrkesval. Men vad skulle jag då göra????

Då jag var liten hade jag en kort tid en dröm om att få bli hårfrisörska. Men då mina systrar hade kort hår och jag inte hade så många dockor att träna på, syrran hade en negerdocka men det var inte så mycket hår att frissa på den heller. Så fick jag hitta på en annan lösning.

Nu är jag ju uppväxt på landet där vi hade många lägdor runt kåken, så då fick det bli till att klippa stråna på långa grästuvor. Men då det inte gick att variera frisyrerna på dessa grästuvor utan det blev ju alltid snagg, och herrfrisör ville jag ju inte bli, så då återgick jag till drömmen om att bli författare. Men så blev det ju inte heller. Men badtant är ju inte helt fel.

Förresten jag kan ju bli Zumba insruktör. För i Lördags upptäckte jag att jag kan ju dansa Zumba. Det visste jag inte innan. Jag tänkte gå runt och ta upp kollekt. För jag tror att vi var rätt så underhållande, vi dansade allt, inget kändes främmande just då. Tyvärr har jag lovat mina vänner att inte lägga ut några bilder från vår båt tripp. Men kul det hade vi. Vi är rätt så ledbrutna idag ska jag säga. Vi åkte med den där lilla båten Birger Jarl. En riktig båt. Den är ju K märkt. Den tar ju inte så många passargerare så efter nån timme så har man lite koll på alla som är med. Vi lyxade på oss en punch veranda för hytterna är ju ingen höjdare på den här båten. Ringde och beställde tid för massage idag. Kände att det kan nog behövas nu.

Sen fick vi lära oss nåt nytt. Jag trodde att jag visste vad 4 H är för nåt: Huvud,hjärta, hand och hälsa. Barn som får lära sig hur man lever nära naturen osv. Men så är det inte 4 H betyder: Helvetets hårt hållen hemma.

Sen har vi fått några inneboende i vår postlåda i helgen. Tvestjärtar! Inga trevliga hyresgäster. För nån hyra betalar de då inte. Så nu får jag skaka tidningen ordentligt istället för på rumpan . Måste fixa nåt bekämpningsmedel. Öppen för alla förslag.