Har nyss kommit hem från mitt extraknäck som är städning av trappor. Det är  så jäkla tråkigt men det ger mig roliga pengar. Då det är sex trappuppgångar så börjar jag alltid nedräkningen: detta var den första och detta var den andra osv.... då jag kom till den sjätte trappen så tänkte jag: Varför gruvar jag mig alltid för detta då det ändå går så snabbt och tänk så mycket roligt jag har haft för dessa öronmärkta skojpengar. Det är då jag hör ett barn säga i mina öron: Varför inte lyfta på luren och ringa eller skicka ett sms till Kredit linan istället. Du får dina pengar på bara ett par timmar. Busenkelt osv. ???????? Jag hade fått in en musikkanal på min miniradio  där det är reklam mellan låtarna. Hur i fridens namn kan man låta ett barn göra reklam för dessa sms lån? För det första så måste man väl ändå vara 18 år för att få låna pengar dessutom så ska väl ändå barnen inte lära sig att man kan leva på lånade pengar. Grrr......

                                              

Nu tar jag ett djup andetag och tänker på nåt annat eller förresten inte.....Såg på Berg och Metzel i Amerika igår där de hälsade på två kvinnor som var så kallade kupongsamlare. Då vi var i Florida så råkade vi hamna i en kö där just en sån samlare stod. Oj, oj oj.... Hon hade lastat tre stora kundvagnar fullt med varor. Gissa om vi fick stå länge i den kön. Personalen bad oss om ursäkt flera gånger för detta men det var riktigt spännande att se hur det skulle sluta och det blev affären som blev skyldig henne pengar istället, trots allt hon handlat så in i helsickes mycket. Otroligt men sant. 

Nu en förklaring till min konstiga rubrik. Jo jag tänkte först skriva SEX trappor för att då hade jag nog ökat på besöksstatistiken på min blogg rätt så bra, men det kändes inte rätt. Så kom jag på att jag skulle skriva SJÄTTE trappen men då förstår ju inte mina vänner i Amerika och Australien vad jag menar. Så då tog jag bort prickarna och det blev SJATTE trappen. Och det är ju smart för vad som nu kommer att hända är att en massa barn kommer att tro att jag skriver en blogg om Kalle Ankas brors söner och då hoppas jag att de läser detta. DET ÄR DUMT MED SMS LÅN.

Våra barnbarn hade tack och lov sparat och kämpat till resan så de kunde shoppa loss ordentligt. 

                      Här är Emelie och Linnea överlyckliga över sina fynd.


Nu laddar jag om inför nästa pass, det är ett långt sådant då det är min jobbar helg. Bara gilla läget. Ha nu en skön helg alla finingar.