Om ni undrar hur det gick i Fredags då jag badade i isvaken så är svaret SKITBRA. 

Jag började redan då jag vaknade att förbereda mig mentalt med att duscha i kallt vatten. Det var förbaske mig det vidrigaste av allt. Just då sa jag högt...vad fan är det jag håller på med? Men nån har ju sagt att "klok blir man av erfarenheter - erfarenheter får man av dumheter" Sååå...jag tog min väska och gick ner till vaken.

Strax innan det var vår tur att hoppa i så hade  TÅ:s reporter lovad att oxå hoppa i plurret, viket han gjorde men....han fick panik och en brandman fick hoppa i och hjälpa honom upp. Helt okej, men det var då jag fick mod och kraft...ingen ska då hoppa i och hjälpa mig upp för... jag kan....jag kan själv.

Först var det min kollega Anneli som galant fixade detta och sen var det min tur. Ingen återvändo utan det var bara att hoppa i. Vet ni  att jag kände nästan ingen kyla trots att jag hade lite problem med att få fram den ena isdubben, så  det tog en stund innan jag kravlade mig upp.....Fan vad mallig jag var då jag stod där blöt från topp till tå,  det var först då jag kände att det var lite kallt. Så det var skönt med ett bad i varma poolen på Relaxen efteråt.

Innan jag slutar så måste jag bara berätta om  en händelse som en kund berättade. Det var en vän till honom som för många år sedan tog sig en skidtur på isen och råkade så hamna i en isvak. Han hade inga isdubbar utan försökte med hjälp av stavarna ta sig upp. Det lyckades inte och kände att nu orkar jag inte mer. Så han lade sig på rygg och slängde ut armarna mot iskanten....det var då undret skedde. Han hade Lovikkavantar på sig och då de var blöta så fastnade de på isen. På så sätt kunde han dra sig upp en bit...sen slet han loss dem och upprepade samma sak. Efter ett tag hade han så med hjälp av Lovikkavantarna kommit upp från vaken.....Så om ni inte har isdubbar så skaffa iallafall ett par Lovikkavantar.

Tack alla ni som skickade värmande kramar och till Palle som tog foton på mig så jag har lite bevis på att JAG GJORDE DET. 

Ha nu en fin start på veckan....Påskveckan dessutom.