Lunch med brudarna i förrgår, middag med bröstsystrarna i går och ikväll är det dax för "Östanbäcksopen "Det är en tradition att vi varje år träffas hos chefen och grillar och har femkamp i hans trädgård. Vem vinner pokalen i år? Det är pilkastning som är mitt problem. Jag har trott att man ska blunda med ett öga då man kastar för att det ska gå bättre. Men har nu insett att det är ju helt fel. Får väl hör om jag kan få stå lite närmare piltavlan då jag nu har ett handikapp. Är ju rätt ny opererad...(går det så går det) För då jäklar ska jag ta hem detta i år.

På tal om att blunda så hände det en liten rolig grej nere på badis häromdagen. Lite pinsamt för kunden kanske men......Vi tar foto på alla kunder som köper ett träningskort på gym eller bad. Vår kamera är rätt så speciell, den ser ut som en sån där rakspegel. Praktiskt för då kan ju kunden passa på att fixa till sig lite innan tagning. Den här kvinnan som jag fotade råkade blunda så det blev inte så bra. Så jag säger - Du blundade på fotot så vi tar ett nytt. Då ställer sig kvinnan och kniper ihop sina ögon. Men vad gör människan?????

Är detta en protest för att jag är en dålig fotograf eller? Jag harklar mig lite och säger - Jaha, är du redo? Hon nickar och kniper ihop ögonen ännu mer.  Nu ser hon ut som en murkla i ansiktet och jag blir verkligen ställd. - Hmm...du kanske ska titta in i kameran säger jag. Nu blev hennes ögon stora som tefat och hon såg ut som ett frågetecken.....då passade jag  på att ta det där fotot.

Jag inser att jag måste nog vara lite tydligare då jag pratar. Hon missförstod mig ju förmodligen.  Hon trodde nog att jag sa: Du ska blunda på fotot, så vi tar ett nytt. Men det är inte så lätt då vi inte pratar samma språk.....Det händer rätt så ofta att det kommer kunder som säger att de vill att farbror autogiro ska betala deras träningskort tex.....

                                                Det gäller att vara tydlig....

                                           Bildresultat för missförstånd