Jag vet att ni är skitless på allt snack om Melodifestivalen och om det nu var Robin Bengtsson som var rätt vinnare. Men då jag nu faktiskt var där i Friends Arena i Lördags så måste jag bara få skriva några rader om det. 

Jo, jag tror att han har stor chans att få bra placering i Kiev. Detta efter att jag har läst att en hjärnforskare vid namn Katarina Gospic påstår att Robin Bengtsson  är originalmannen....Hon säger att han har så många igenkännande faktorer i sitt utseende. Inget som direkt sticker ut som tex. Zlatan. Utan vanliga standard drag så alla kan känna igen sig. 

Måste ju självklart kolla om detta stämmer och hittade bl.a en massa kända skådespelare som är riktigt lik honom. Men även denna kändis "Jesus" är ju rätt lik......

Bildresultat för jesus

Sen sjöng han ju en låt som fastnade och som jag fortsatte att sjunga på senare på kvällen. Så varför inte.....

Han gjorde visst en gest som väckte lite uppmärksamhet. Det var en ring med fingrarna. Tydligen har detta flera betydelser. Han gjorde den för att han var glad och det betyder toppen. Men....i Frankrike/Belgien betyder det värdelös. Och i Grekland/Turkiet är det ett tecken för Anus. Så det är nog bäst att han håller fingrarna i styr om vi ska få några röster av dessa länder.

Bildresultat för robin bengtssons gest

Ja vi får väl se senare om det är Robert Bengtsson som tar hem detta. 

Die smaak is soos die agterkant (smaken är som baken på Afrikaans)

Men jag hade en toppen helg i Uppsala tillsammans med vår dotter och våra två barnbarn. Vi har gjort denna helg till en "tjej helg" Med både lite shopping oxå  Mello såklart. Det är nu tredje året...får väl se hur länge våra barnbarn tycker att detta är skoj. 

♥♥♥♥♥ Emelie och Linnea var helt klart kvällens vinnare för mig ♥♥♥♥♥♥