Jo, jag klev upp för att kolla på den röda Månen. Kände mig som en fjant där jag stod iklädd mysbyxor, stortröja, gummistövlar och okammat hår nästan mitt i natten och glodde på natthimlen. Va fan sysslar jag med egentligen? tänkte jag. Här står jag  och fryser istället för att ligga i min sköna säng, dessutom så hur mycket jag än tittade så kunde jag varken se att Månen var särskilt stor eller röd. Äsch...skitsamma, tänkte jag och gick in igen. Men nu var det ju tji att somna om. Så jag tog en bok för att läsa istället. Då kom jag på det..... Jag hade ju för fridens namn inga linser på mig. Inte konstigt att jag inte såg så mycket av Månen. Nu ides jag inte kliva upp och gå ut igen, men jag har iallafall sett den även om det var lite suddigt.

                                                                 

Från det ena till det andra. På Fredag ska jag gå på seans. Har varit en gång tidigare för massor av år sedan och fick då kontakt med min faster. Det var jätte häftigt. Men då det berörde mig väldigt mycket och jag blev nästan lite mörkrädd efter detta så har jag inte varit någon fler gång. Men så för nåt år sedan så följde Lennart med en granne på en seans med Jörgen Gustafsson från "det okända".  Han hade en förhoppning om att få kontakt med någon av sina  föräldrar, men det blev min nyss avlidne mor istället som kom med en hälsning.  Så nu då samma medium ska ha en seans på Fredag och Lennart tänker gå igen så följer jag med. Ska bli sååå spännande. 

Ja ni får läsa i mitt nästa inlägg hur det gick.  Puss och kram så länge....                                     

      

                                 Bildresultat för spöken