Om ni bara visste vilken härlig ledig dag jag har haft idag. Började med att kliva upp tidigt för att kunna sitta och hånflina i fönstret åt alla som stressade förbi till sina jobb. Sen tog jag min frukost och satte mig ute för att se hur naturen började vakna till liv, men det var lite försent insåg jag snart för fåglarna hade redan värsta högmässan i buskarna. Sen blev det solstolen och en bok. Har hunnit tvättat undan så jag har inte en endaste strumpa smutsig. Så lyckligt lottad jag är som kan hänga ut tvätten. Vet ni att av nån konstig anledning så går jag runt torkvindan då jag ska hänga tvätt istället för att snurra på den. Varför gör jag det tro? 

Då jag ligger och gosar i solen så kom jag att änka på en dam som jobbade på badet för många år sedan. Hon ville så gärna bli brun och fin men var dö rädd för att få cancer. Så hon satte plåster på varje födelsemärke hon hade, och det var ett gäng ska ni veta. Sen solade hon med rent samvete. Jag behöver nog inte förklara för er hur hon sen såg ut. Men det var inte snyggt iallafall.

En promenad hann jag med på eftermiddagen innan det blev dags för matlagning osv. Varje gång jag går den promenaden så kan jag inte låta bli att titta på en stubbe som triggar igång min fantasi. Så nu har jag en toppen fin liten Trollsaga. Då mina barnbarn är förstora för att höra mina påhittade sagor så får jag väl spara dem till barnbarns barnen istället.

Har faktiskt en tanke att då jag blir pensionär så skulle jag vilja gå runt på olika dagis och läsa sagor för alla barn. En sagotant helt enkelt.

                                      Fantasi är viktigare än kunskap    (Albert Einstein)

                        

        Visst är det en fin stubbe. Kan ni förstå att den får igång fantasin hos mig.